CoffeeTalks

Azi e despre tine, iubitule!

Azi e despre tine, despre jumatatea sufletului meu, despre cel ce imi insenineaza zilele si imi lumineaza si cele mai intunecate seri. Despre tine, dragul meu, azi e despre tine.

Iti doresc in viata de 10 ori mai multe decat imi doresc pt mine, iti doresc tot ce e mai bun si de as avea putere ți-aș oferi tot ce este mai frumos in lume. Dar iti ofer, in schimb, iubirea mea neconditionata si un viitor in doi de poveste.

Azi ai mai trecut un prag in acest drum numit viata, si vreau sa stii ca sunt mândră de tine, de cine esti, de ce faci si de tot ce ai realizat. Stiu ca nu e nici un sfert din tot ce vei face si ce vei deveni, dar eu sunt mandra de tine.

La multi ani, iubire! Sa iti ofere Dumnezeu intelepciune, sanatate,iubire, liniste, bucurii si bunăstare.

Pentru tine si pentru anii ce vor veni! Profita de ei si de tot ce iti ofera lumea asta. Because you deserve all and more. Te iubesc!

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa ii dai un like si un share.
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.