CoffeeTalks

Coffee talk: Despre perioade ‘fara chef’

Cred ca a trecut mult timp de cand nu am mai scris un coffee talk in care sa va povestesc asa putin despre ce am mai facut. De altfel, probabil ati observat ca am fost ‘disparuta’ vreo luna si ceva de pe blog si as vrea sa va povestesc mai pe larg din ce motiv si sa va spun cam ce mai fac.

In luna Martie mi-am propus sa fac sport in fiecare zi, dupa ce in luna Februarie am renuntat la zahar, si am pus super multa presiune pe mine sa ma tin de treaba, sa fac sport and so on. Asta nu a fost o problema, dar in momentul in care am inceput si noul job, intr-un nou domeniu, efectiv nu am mai avut stara necesara scrisului after work. Am avut, si inca am, super mult de invatat, dar dupa vreo luna m-am invatat cu programul de lucru, cu ritmul de lucru and all.

Am facut schimbarea asta, dupa cum cred ca v -am mai spus, pentru ca la fostul job nu mai aveam efectiv ce invata si unde sa ‘cresc’, iar eu mi-am dorit foarte mult sa lucrez in domeniul IT. Asta este si motivul pentru care m-am inscris la BDSA acum 2 ani si in momentul in care mi s-a oferit oportunitatea de a face ceea ce imi doream, nu am stat foarte mult pe ganduri, desi am plecat pe jumatate din salariul pe care il aveam in partea cealalta. Evident schimbarea asta nu a fost usoara din punct de vedere financiar, dar din punct de vedere profesional ma simt cu adevarat implinita.

Am reusit pana in prezent sa ma tin de ‘dieta’ fara zahar, mananc undeva la de 3 ori pe luna ceva dulce, in general facut in casa de mami. Ma simt foarte bine astfel, am energie si am control asupra apetitului mei. Inainte mancam niste portii imense si ma saturam foarte greu, acum am o casoleta pentru mancarea de pranz de 2 ori mai mica. Am slabit in jur de 5 kg in conditiile in care din Aprilie si pana acum nu am mai facut miscare. Dar mai presusu de kilograme este senzatia de bine pe care o am. Acum am invatat sa imi ofer ‘dulciuri’ care sa nu aibe zahar sau miere, dar consum indulcitori atunci cand simt nevoia de dulciuri: roscove, stevia si, foarte rar, fructoza. Stiu fructoza nu e wow, dar eu nu am renuntat la fructe, ci doar la indulcitorii hipocalorici.

De asemenea, sunt pe ultima suta de metri cu master-ul, ceea ce inseamna ca trebuie sa predau disertatia, sa imi iau cele doua restante si sa imi primesc diploma minunata. Cum se traduce asta? Nu am facut nimic practic pentru disertatie, n-am invatat inca pentru restante si nu am nici cel mai mic chef sa ma pun pe treaba. Incerc constant sa fac cate ceva, dar imi e asa de lene de nu va pot explica in cuvinte. Sunt praf, da da da, stiu.

As vrea sa plec in Grecia la vara si imi tot caut o oferta ok pentru asta, dar, ce sa vezi? Eu nu gasesc niciodata nimic. As vrea sa plec pe la sfarsitul lui August, inceputul lui Septembrie, dar nu stiu unde exact in Grecia, nu stiu cat vreau sa stau si, in principiu, nu stiu decat ca vreau acolo.

Cam atat pentru acest coffee talk, sper ca urmatorul sa fie cat mai curand deoarece mie una imi plac foarte tare coffee talk-urile. M-as bucura sa stiu ce ati mai facut voi de cand nu am vorbit, asa ca va invit sa imi lasati un comentariu si sa imi spuneti.

Pupici cu sclipici,

Gabriela Adelina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.