BookReview,  CoffeeTalks

După un an minunat + GIVEAWAY de suflet

Anul trecut pe vremea aceasta apăsam butonul „Publish” pentru prima oară după 4 ani, aveam emoții mai ceva ca la 16 ani când mi-am deschis primul blog, îmi bătea inima tare tare și mă simțeam euforică și panicată de-o potrivă. Mi-am publicat primul articol-câteva rânduri despre mine, despre ce îmi place, despre cum mă văd eu-și mi-am adus aminte ce m-a făcut să mă apuc de blogging încă din adolescență.

Răspunsul? Pentru că ador să scriu despre lucrurile aproape de sufletul meu.

Vechiul meu blog – un jurnal de adolescentă mult prea drama queen, dacă mă întrebi pe mine – a fost sufletul și inima mea timp de 4 ani de zile. Acolo mi-am descărcat sufletul, acolo mi-am plâns iubirile adolescentine și certurile cu prietenele, a fost locul meu drag, un colțișor de Rai. Am abandonat blog-ul nu pentru că nu mai voiam să scriu sau pentru că nu îmi mai plăcea, ci pentru că acel blog nu mă mai reprezenta. Avem trafic destul de bun, pe vremea aceea nu erau așa mulți bloggeri ca acum, câștigam ceva bănuți din asta și aveam comunitatea mea de oameni frumoși, dar nu mai mă regăseam printre postările existente.

Voiam să o iau de la capăt, dar nu aveam curaj. Știam că a începe ceva de la zero însemna să nu am oamenii de pe vechiul blog, să nu mai am vizitatori, să scriu o perioadă foarte lungă de timp doar pentru mine, fără a primi feedback, fără ca cineva să citească.  Dar îmi era dor să scriu… dorul creștea și creștea, scriam prin jurnale tot timpul, scriam pe la sfârșitul caietelor, scriam pe foi în pauze, scriam prin notițe pe telefon. Scriam și tot scriam mereu.

Anul trecut în toamnă dorul meu de scris a fost atât de mare încât am zis că nu am ce pierde, că temerile mele sunt tâmpite și copilărești, iar la cei 24 de ani ai mei nu mai am voie nu îmi mai dau voie să mă tem de monștrii de sub pat. Oricum scriam doar pentru mine, oricum nu primeam feedback de la nimeni, căci nu arătam nimănui. Mi-am luat inima în dinți și așa a apărut Gabriela Adelina – blogul meu de suflet, blogul meu drag.

Gabriela Adelina este, pentru mine, o dovadă de curaj și asumare în mediul online, pentru că pentru prima oară am scris fără a mă afla sub aripa protectoare a anonimatului. A le spune prietenilor din viața de zi cu zi despre blog, a le arată prietenilor virtuali cine sunt de fapt au fost adevărate provocări și surse de neliniște pentru mine. Le-am trecut cu bine, viața și-a urmat cursul normal pentru toată lumea, chiar dacă anonimatul meu din online s-a dus pe apa Sâmbetei. Acum mi se pare amuzant că mi-a fost atât de teamă…

A trecut un an! Încă nu îmi vine să cred că a trecut doar un an! Anul acesta am învățat atât de multe, am cunoscut oameni minunați, am participat la campanii extraordinare și mi-am îndeplinit o groază de vise.

Am învățat că un blog înseamnă timp și dăruire, că nu poți să neglijezi familia din online așa cum nu îți poți neglija nici familia. Am învățat că e important să fi sincer și asumat, să nu arunci doar vorbe goale. Vorbele goale sunt praf în ochi pentru tine ca blogger în primul rând, te păcălești pe tine, nu pe cei din comunitatea ta. Am învățat că trebuie să încerci să scrii articole care să trezească sentimente, idei și motivație în oameni.

Anul acesta a fost pentru mine și pentru blog un an de acomodare, un an în care am încercat să îmi găsesc locul, nișa și subiectele pe care vreau să le abordez pe viitor. Am descoperit că îmi place să scriu despre nutriție, despre pasiunile mele, despre stil, despre cum gândesc eu, despre planuri de viitor.

Experiențele anului acesta m-au bucurat enorm!

Iar pentru că atunci când te bucuri e bine să oferi și altora motive de bucurie,m-am gândit că ar fi frumos să sărbătoresc primul an de existența al blog-ului cu un giveaway. Deja știi că iubesc cărțile din tot sufletul și cred că ar fi cazul să iți ofer una din seriile mele de suflet.

Autoarea este româncă, o femeie frumoasă, la interior și la exterior, un model de bunătate și mărinimie. Este tânără și talentată, pasionată de ceea ce face, un model de urmat care a demonstrat că bunătatea nu este supra-apreciată. Se implică în activități de caritate și își folosește popularitatea pentru a îi ajuta pe cei ce au nevoie. A devenit una dintre cele mai bune și cele mai bine vândute autoare din România, a ajuns la sufletul multora și ne-a învățat ca a fi bun nu costă nimic.

Te-ai prins? Vorbesc despre minunata Irina Binder, iar giveaway-ul constă din seria ei intitulată Fluturi ( volumele 1, 2 și 3).

Pentru a avea șansa de a câștiga cele trei cărți din seria Fluturi tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newslatter-ul blogului. Dacă ești deja abonat, ești înscris automat pentru giveaway.

Succes tuturor!

Mulțumesc, îți mulțumesc din suflet pentru că ești alături de mine, că îmi citești poveștile, nu îți pot explica cât de mult înseamnă asta pentru mine… Apreciez fiecare vizită, fiecare like, fiecare comentariu, fiecare abonat și fiecare critică.

Pupici cu sclipici,

Gabriela Adelina

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa ii dai un like si un share.
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.