Self care

Obiectivele uitate

Iti setezi un obiectiv intr-o zi fara a realiza ca, de fapt, te auto programezi sa realizezi ceva. Nu iti dai seama ca din acel moment toata energia ta, toata motivarea de care esti capabil ca om se duce spre realizarea acelui vis, pana la urma.
„Eh, dar eu mereu uit de obiectivele mele”, vor spune cei ce, cel mai sigur, chiar uita de obiectivele lor, dar oare nu sunt acestia cei ce sunt mai mereu lipsiti de energie, de chef de a face orice, cei pentru care a fi motivat inseamna a nu dormi 2 nopti pt a termina un serial?
Motivarea lor exista, este in ei, pentru ca nu exista om care sa nu o aiba, dar daca iti setezi un obiectiv, ceva ce tu chiar iti doresti din suflet, ceva in care pui o parte mai mica sau mai mare din tine, apoi uiti cu desavarsire de el, nu e normal sa pierzi acea particica?
Si uiti azi de ce ti-ai propus, uiti maine, uiti poimaine, apoi devine un obicei sa uiti. Incepi sa te auto caracterizezi „eu nu am ambitie sa fac asta, mereu sfarsesc prin a uita ce mi-am propus”. Tu stii ce putere au cuvintele?! Ohoho, nici nu iti imaginezi tu ce forta a naturii sunt cuvintele astea. Le spui spre Univers, iar el iti raspunde in consecinta: „Daca asta iti doresti, asta iti ofer.”
Nu mai spune nimic din ce nu iti doresti, nu te gandi ca tu nu poti doar pt ca ai uitat de o mie de ori, azi va fi diferit, azi esti constient ce se intampla daca uiti. Azi iti vei seta un obiectiv, iti vei pune in el toata energia, toata motivarea, tot sufletul si il vei duce pana la capat. Azi e ziua de setat obiective de care nu ai voie sa uiti.
Tu ce obiectiv ai sa duci la bun sfarsit peste cateva saptamani sau luni?

Pupici cu sclipici,

Gabriela Adelina

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa ii dai un like si un share.
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.