Uncategorized

Planuri pentru o escapada romantica

Azi m-am trezit pusă pe fapte mari. De când am deschis ochii dimineață nu am făcut nimic altceva decât să mă gândesc ce să facem de aniversarea noastră, 14 Februarie! Știu știu, mai e până atunci-destul de mult aș spune-dar mă tot bate gândul să plecăm în afară și zău că n-aș vrea să aștept până în ultima clipă și să plătesc dublu pe o escapadă… De obicei noi nu facem mare zarvă de ziua noastră, dar anul acesta e mai spacial, sărbătorim 8 ani de când ne-am cunoscut și ar fi frumos să facem ceva deosebit.

Și m-am trezit azi pusă pe cercetare, trebuia să mă hotărăsc unde să mergem, când să plecăm, cât să stăm, să caut biletele de avion, cazare și tot ce trebuie. Am stat la telefon cu toată familia, mi-am consultat vloggerii de încredere cu privire la destinații potrivite și am frunzărit agențiile de turism pentru oferte city break și am ajuns la următoarea concluzie: Praga scrie-n fruntea noastră.

După ce am „conversat” câteva ore cu prietenul meu de nădejde, Google, am aflat că aceasta este una dintre destinațiile preferate de îndrăgostiți pentru mici evadări în doi. Orașul încărcat de istorie, te invită să îl explorezi la pas-iar noi iubim plimbările-făcându-te să te simți ca într-o poveste cu prinți și prințese. Păi, dacă el mă face să mă simt ca o prințesa, nu ar trebui să aleg o destinație demnă de mine pentru a sărbători 8 ani de când mi-am găsit prințul? Ba evident că da!

Parcă mă și văd plimbându-mă pe Podul Carol la braț cu iubitul meu, râzând cu poftă și făcând o mie de poze. Google zice că la apus Parcul Carol este de poveste, și are și dovezi pentru asta: mii de poze fantastice. Voi avea niște poze de vis, #couplegoals și #dreamyplace-acestea vor fi hashtag-urile pozelor de aici.

Având stabilită destinația și itinerariul, trebuia să rezolv cu biletele de avion și cazarea. M-am gândit că scap ușor dacă mă uit ce oferte au agențiile în perioada respectivă, termin cu grijile cât ai zice ‘Vacanta’ și îmi iau o piatră de pe inimă ca să îmi văd mai departe de weekend. Tot prietenul Google m-a ajutat și aici, am tastat rapid ‘city break în Praga’ și caută și caută și caută drăguța de mine câteva ore bune.

În timpul asta mă sună prietena mea Alexandra, iar eu, drama queen de profesie, încep să mă plâng că nu găsesc oferte pentru city break în Praga de nici o culoare. Bine, oferte eu găseam, dar la ce prețuri aveau era ca și cum nu le-aș fi găsit deloc.

„Mai, femeie”, îmi zice ea, „ai căutat tu city break Christian Tour în Praga și n-ai găsit o ofertă de bun simț?”

Eu care merg în vacanțe prin agenții de turism cam tot la fel de des pe cât face bunică-mea live-uri pe facebook, o întreb cine naiba-i Cristian asta și de ce ar avea el oferte de city break mai bune ca agențiile?

„E o agenție de turism! Mai scoate și tu capu’-n lume”, m-a luat la rost. „Eu am fost în Amsterdam și mi-am luat biletul de avion prin ei.”

„Păi tu nu ai stat la sora ta în Amsterdam? De ce ți-a trebuit agenție de turism?”

„Adelina, serios, mai scoate capu’ din cărți! Mi-am luat biletul de avion prin agenție, era mai ieftin, nu am luat cazare.”

V-am zis, da? Bunica și Facebook-ul e același lucru ca mine și agențiile de turism. Dar la cât se plimbă Alexandra, ea sigur știe ce vorbește, așa că m-am trezit navigând pe site-ul lor. Mai întâi m-am uitat prin tab-ul “bilete de avion Christian Tour” să văd cam ce prețuri au, nu de alta dar știu că cel mai bine e să îți găsești avion ieftin și apoi să îți cauți cazare. În 20 de minute mi-am găsit avion ieftin, cazare și am făcut și rezervările. Uite cum puteam eu scuti câteva ore de căutări pentru escapada mea romantică.

Tot ce mai trebuie să fac e să îl anunț și pe iubitul meu că plecă în Praga! În februarie! 3 zile! Și am plătit deja.

Poate îi zic diseară când ieșim în oraș. Sau de ziua mea. Sau poate îi fac o surpiza de Crăciun. Tu când zici să îl anunț? Și cum să îi zic-pur și simplu „Plecăm în city break” sau să fac ceva mai romantic?

Apropo, tu ai fost în Praga? Ce îmi recomanzi pentru escapada mea romantică?

 

 Pupici cu sclipici,

 Gabriela Adelina

 

*Postarea reprezintă cea de-a două etapă din SuperBlog 2018

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa ii dai un like si un share.
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.