Uncategorized

Sunt recunoscatoare pentru…

Sunt recunoscatoare pentru ca atat eu cat si cei dragi mie suntem sanatosi. Ma uit des in jur si realizez ca un lucru atat de important, sanatatea, este de multe ori ignorata de cei ce o au si nu suport asta. Ar trebui sa ne bucuram si sa multumim zi de zi pentru sanatatea ce ne-a fost oferita, altii si-o doresc din tot sufletul, dar nu o au…

Sunt recunoscatoare pentru stabilitatea financiara pe care o am in momentul de fata. Am bani cat sa traiesc, nu ma dau afara din casa, dar imi ajung sa imi pot oferi cele necesare si sa imi fac cateva ‘mofturi’ atunci cand doresc…

Sunt recunoscatoare pentru iubirea pe care o am in viata mea, nu multi pot spune ca au ramas langa prima iubire, nu multi pot spune ‘cunosc iubirea adevarata’ la doar 24 de ani. Eu pot, si multumesc stelelor ca este o iubire impartasita.

Sunt recunoscatoare pentru familia minunata ce mi-a fost destinata. Am cei mai minunati parinti din lume, m-au crescut si m-au educat ca pe o printesa, nu mi-a lipsit niciodata nimic, pentru ca intotdeauna am avut iubirea lor neconditionata.

Sunt recunoscatoare pentru ca mi-am facut curaj sa scriu din nou si sa o iau de la zero cu un nou blog. Mi-a fost putin teama, dar imi era prea dor de scris…

Sunt recunoscatoare pentru mirosul de cafea proaspat facuta ce ma intampina in fiecare dimineata, lichidul asta negru ma trezeste mereu la viata, indiferent cat de obosita as fii.

Sunt recunoscatoare pentru toate dorintele si visele care mi s-au implinit si pentru cele ce urmeaza sa se implineasca, pentru ca stiu si lupt ca toate visele sa mi se implineasca.

Sunt recunoscatoare pentru fiecare zi ce trece pentru ca din fiecare zi invat ceva.

Sunt recunoscatoare pentru fiecare zi ce incepe pentru ca este un inceput de drum.

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa ii dai un like si un share.
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.