Uncategorized

Tânără ajunsă la respectabila vârstă de 25 de ani caut un cadou unic pentru … mine

Așa încep articolul de azi, pentru că am descoperit încântată ce cadou o să îmi ofer cu ocazia împlinirii respectabilei vârste de 25 de ani. Am tot căutat pe internet idei de cadouri pentru mine, căci sunt nehotărâtă și vreau ceva ce nu mai are nimeni. De fapt, adevărul este că eu vreau ca tot ce am să nu mai aibe nimeni. Și am învățat de la o vârstă fragedă cât de important este să ai obiecte unicat.

Păi când eram în liceu a reapărut modă „opincuțelor” și se purtau cele simple, negre. Așa ne-am trezit o clasă întreagă de fete purtând fix același model de opincuțe. Nici nu va puteți imagina ce dramă a fost pe noi toate… „Dar tu m-ai copiat pe mine!”, „Hei, ți-am zis că am să îmi cumpăr opincuțele astea”, „Copia nu are valoare”. Drama toatală printre adolescente.

Aveam eu pe acasă însă o broșă frumușică primită cadou și mi-am zis că asta e soluția salvatoare. Mi-am prins cu grijă broșa de opincuță și tare încântată am fost eu că pantofii mei sunt unici.

Și chiar au fost unici… 2 zile, până când colega mea de bancă s-a gândit că e drăguță broșa mea și și-a luat una identică cu a mea, plasând-o fix în același loc pe opincuțele ei. Eh, la dracu’, și acum ce mai fac? Am schimbat în 2 luni atât de multe broșe încât și acum am o adevărată colecție de astfel de chestiuțe.

Dar pentru a nu mai fi pusă într-o astfel de situație traumatizantă pentru o drama queen ca mine, anul acesta de ziua mea știu ce îmi ofer cadou.

Un gravator laser BCL – 0503MU.

De ce vreau asta? Păi cum de ce? Pentru că orice bijuterie îmi voi cumpăra am să o gravez cu ceva 100% unic și am să mă asigur că nimeni nu va mai avea la fel.

Dacă îmi iau un inel fuga fuguța îi gravez pe exterior un mic text și gata, unic și minunat exact ca mine. Iar brosele acelea pe care le țin în 3 cutii de pantofi fără să le port din cauza prietenelor mele care m-au copiat, vor fi gata de purtare cât ai clipi. Le voi personalize cu diverse simboluri, cuvinte sau citate și am să scap o dată pentru totdeauna de blestemul copierii.

Știți ce cred? Că o idee mai bună că acesta de cadou pe care să mi-l ofer nici că există. Întotdeauna am crezut despre mine că sunt unică iar stilul meu nu poate fi copiat, iar cu acest gravator de la Bodor am să mă asigur că nimeni nu o va face.

Voi ce îmi sugerați să mai personalizez cu acest gravator pe care mi-l voi oferi? Eu mă gândesc la toate inelele, brosele, pandantivele și toți cerceii…

Pupici cu sclipici,

Gabriela Adelina

*Postarea reprezintă una din probele din competiți SuperBlog 2018

 

 

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa ii dai un like si un share.
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.