Uncategorized

Unele zile…

Unele zile sunt pentru eliberare…

Eliberare de tot ce e gresit, de tot ce te apasa pe suflet, de orice grija, de orice nesiguranță, de orice regret, de orice prejudecata. 

Eliberare de tot ce e in plus, de tot ce nu iti mai trebuie, de tot ce e putin defect, de tot ce aglomereaza, de tot ce nu e folositor.

Unele zile sunt pentru legare…

Legare de tot ce iubesti, de fiecare om ce ti-a daruit apreciere, de amintiri plăcute, de viitorul visat, de dorinte proprii, de fiecare vis neimplinit inca, de fiecare vis.

Legare de tot ce detii si nu e obiect, de tot ce e al tau desi nu iti apartine, de fiecare vis ce nu il visezi doar tu.

Unele zile sunt pentru a iubi, pentru a iubi nebuneste fara reguli, fara ‘dar’, fara ‘poate’. A iubi fiecare clipa langa el, fiecare an ce a trecut, fiecare zambet, fiecare lacrima vărsată-n doi, fiecare defect, fiecare calitate, fiecare rid, fiecare pistrui. 

Unele zile sunt pentru a te bucura ca poti iubi asa in fiecare zi! …

Love,

Gabriela Adelina 

Daca ti-a placut articolul, nu uita sa ii dai un like si un share.
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Don't forget to subscribe!

Daca ti-a placut ce ai vazut pe site, te invit sa iti treci adresa de email in casuta de mai jos pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi articole.

Bine ai venit in familia mea online :)

Multumesc din suflet! Ma bucur foarte mult sa te am alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie. Sper sa revii cu drag aici si sa te fac sa pleci de aici cu un tonus bun si un zambet larg.

Spamming is not included! Pinky promise.